De Wase Steinbockvrienden

Wandelen
Het is in de eerste plaats een familiesport voor jong en oud. Het brengt ons in contact met de natuur hetgeen zeer rustgevend werkt na een drukke werkweek. 
 
De afstand die afgelegd wordt is volgens je eigen kunnen. Dit gaat van 5 tot 50 km. De starttijd van deze wandeling is tussen 8 en 15 uur, te nemen zoals het u uitkomt.In clubverband komt men op plaatsen die men niet eens voor mogelijk houd hoe mooi ze zijn en zelfs gelegen in eigen streek. Een paar goede schoenen, kleding volgens het weer en men kan op stap. 
 
Tijdens de wandeling zijn er ook rustposten voorzien. De aangebrachte pijlen begeleiden u gans de omloop. Door uw inschrijving bent u ook automatisch verzekerd voor ongevallen tijdens het wandelen. Wanneer men naar een wandeltocht gaat die georganiseerd is door een wandelclub, is de deelname prijs 3,00 euro voor individuele wandelaars of zij die niet aangesloten zijn bij een wandelclub, en 1,50 euro voor leden van een erkende wandelclub(uit de verschillende federaties). Alle wandelingen zijn samengebracht in een boek namelijk "Walking in Belgium" zodat u elke week uw wandeltocht zelf kan kiezen. 
Indien er interesse is aarzel niet en bel of E-mail ons 
Waar en wanneer kan ik gaan wandelen klik op: